Ξέρεις ποιος είναι ο τρόπος να γίνουν οι κρέπες σου απίθανες;
Η υπομονή! Τι εννοώ; Αφού ετοιμάζεις τη ζύμη άφησε τη στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα. Με αυτό τον τρόπο το αλεύρι θα απορροφήσει καλύτερα τα υπόλοιπα υγρά και θα φουσκώσει ακόμη περισσότερο. Έτσι θα έχεις πιο απαλό χυλό, που σημαίνει πιο ομοιόμορφες κρέπες χωρίς φουσκάλες και τρύπες όταν η ζύμη πέφτει στο ζεστό τηγάνι. Αυτό είναι το μυστικό της λείας, βελούδινης κρέπας που κάνουν και οι σεφ!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[ΤΩΡΑ ΔΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΚΡΕΠΕΣ ΓΙΑ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ