Απίθανο ζουμερό φιλέτο! "Αν θέλετε πιο τραγανό το μπέικον, ψήστε το ρολάροντας το φιλέτο πάνω στη σχάρα". Η Αργυρώ μας δίνει μία ακόμη εγγυημένη και νόστιμη συνταγή. [Δες τη συνταγή εδώ]
Κουνέλι με δενδρολίβανο
Ο γοητευτικός Γάλλος ηθοποιός είναι φανερό πως λατρέυει το καλό φαγητό. Μάλιστα εξέδωσε και το δικό του βιβλίο με συνταγές My Cookbook από το οποίο "κλέψαμε" μια παραδοσιακή, επαρχιώτικη γαλλική συνταγή. Ένα ξεχωριστό στιφάδο με κουνέλι και δενδρολίβανο. [Δες τη συνταγή εδώ]
Κασουλέ
Παραδοσιακό πιάτο με καπνιστό ζαμπόν και ποικιλία λουκάνικων μέσα σε λευκά φασόλια και διάφορα μυρωδικά. Κράτησε τη συνταγή για τις μέρες που έρχονται και η θερμοκρασία θα αρχίσει να πέφτει. Ο διάσημος chef Jacques Pepin μας δίνει την δική του εκδοχή... [Δες τη συνταγή εδώ]
H πίτσα της Gwyneth
Μια πίτσα μαργαρίτα φαίνεται απλή υπόθεση. Κι όμως η Gwynneth Paltrow σου δείχνει μια εκδοχή που μπορεί να σε παιδέψει λίγο. Κι αυτό γιατί θα ετοιμάσεις τη ζύμη και τη σάλτσα μόνη σου. Το αποτέλεσμα όμως θα σε ανταμείψει... [Δες τη συνταγή εδώ]
Σαρδέλες με αμπελόφυλλα και πέστο ελιάς
Οδιακεκριμένος Chef χαρίζει μια ελαφριά και νόστιμη συνταγή. Φιλέτο σαρδελίτσας τυλιγμένο σε αμπελόφυλλο και συνοδευμένο με pesto πράσινης πιπεριάς. Μια συνταγή που μοιράστηκε με τους διαγωνιζόμενους του Top Chef! [Δες τη συνταγή εδώ]
Πελμένι! Η Ρώσικη λιχουδιά της Τάμτα
Τα Πελμένι είναι τατορτελίνι της Σιβηρίας.Κατάγονται κατά βάση από εκεί όπου οι γυναίκες τα έφτιαχναν με τα τσουβάλια και τα αποθήκευαν στην αυλή. ΗΤάμτα φαίνεται να τα αγαπά πολύ, μιας και σηκώθηκε ξημερώματα με "λαχτάρα" να τα ετοιμάσει. Η δική της εκδοχή είναι με τυρί... Εμείς προτιμήσαμε την συνταγή με τον κιμά! [Δες τη συνταγή εδώ]
Πατάτες boulangere
O Gordon Ramsay είναι ο "αυθεντικός" εφιάλτης στην κουζίνα. Μας συστείνει μια παραδοσιακή συνταγή με ολόγλυκες ροδέλες πατάτας και κρεμμυδιού πολλά μυρωδικά και υπέροχη γεύση. [Δες τη συνταγή εδώ]
Τάρτα σοκολάτας
O γόης του παλιού καλού κινηματογράφου αποφάσισε πριν από 19 χρόνια να μπει στο χώρο του φαγητού. Πήρε στο πλευρό του τον chef Marco Pierre και άνοιξε ένα gourmet εστιατόριο στο Λονδίνο. Και μπορεί το εστιατόριο να μην άντεξε παρά έναν χρόνο, είχε όμως σαν αποτέλεσμα ένα βιβλίο μαγειρικής (και 3 χρυσούς σκούφους για τον νεαρό τότε chef)! Εμείς ξετρυπώσαμε μια νόστιμη τάρτα σοκολάτας για απίθανη απόλαυση. [Δες τη συνταγή εδώ]
Πάβλοβα
Οδιάσμος Chef Emeril Lagasse σου παρουσιάζει ένα αφράτο και πεντανόστιμο γλυκό. Ο Emeril είναι διάσημος για τα βιβλία, αλλά και τις εκπομπές του στο Food Network. Σήμερα οι "μαγειρικές" του επιχειρήσεις υπολογίζεται πως του αποφέρουν 150 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Ευτυχώς η πάβλοβα δεν θα σου κοστίσει παρά 10 ευρώ! [Δες τη συνταγή εδώ]