Chocolate truffles

2 Ώρες
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Σοκολατένια απόλαυση με τυρένια καρδιά! Αυτά τα τρουφάκια θα κάνουν θραύση σε όποιον και να τα σερβίρεις! Τι κι αν τα έφτιαξες, απλά ανακατεύοντας δύο υλικά; Κανείς δεν χρειάζεται να το γνωρίζει! Σου δίνουμε την εναλλακτική να τα πανάρεις σε κακάο για περισσότερη γεύση…

Συστατικά

  • 5 μπάρες σοκολάτας, από 120γρ. η καθεμιά
  • 250γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
  • Σκόνη κακάο (προαιρετικά)

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Λιώσε δύο μπάρες σοκολάτας σε μπεν μαρί
  • Χτύπησε το τυρί κρέμα σε μίξερ για να γίνει αφράτο και πιο κρεμώδες. Ανάμειξε με τη λιωμένη σοκολάτα, αφού έχει κρυώσει αρκετά και ανακάτεψε καλά. Βάλε στο ψυγείο να σφίξει για περίπου 30′ λεπτά
  • Πλάσε με τα χέρια σου περίπου 30-35 τρουφάκια και εναπόθεσε σε λαδόκολλα
  • Παράλληλα λιώσε την υπόλοιπη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Με ένα πηρούνι βύθισε ένα, ένα τα τρουφάκια στη σοκολάτα και άφησε και πάλι στη λαδόκολλα να κρυώσει η σοκολάτα. Βάλε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα, πριν σερβίρεις
  • Αν θέλεις μπορείς να περάσεις τα τρουφάκια από σκόνη κακάο για πιο ωραία γεύση

Tip


And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164