To τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας είχε από όλα… Και όπως πάντα, όλο και κάτι έμεινε στο πιάτο! Μην βιαστείς να τα πετάξεις… Οικονομία σημαίνει να ξέρεις να χρησιμοποιείς τα φαγητά, μεταμορφώνοντάς τα σε υπέροχα νέα πιάτα. Πώς θα γίνει ο χαλβάς μους ή τρουφάκι; Πόσο νόστιμο μπορεί να γίνει ένα σάντουιτς από τις πίκλες και το τουρσί που έμεινε; Γίνονται οι νόστιμες πράσινες ελιές του Σαρακοστιανού τραπεζιού γεμιστές;
Βρήκαμε τις ιδέες και στις παρουσιάζουμε. Για να κάνεις οικονομία και να δοκιμάσεις νέες γεύσεις…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ