Ένα νόστιμο σνακ για τη Μεγάλη Εβδομάδα! Γρήγορο, γευστικό, εύκολο και φυσκά νηστίσιμο. Οι ελιές άλλωστε έχουν την τιμητική τους σε περιόδους νηστείας
Θα σου κοστίσει 3.40€ για μια ποσότητα που αρκεί για τουλάχιστον 10 άτομα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 βαζάκι ελιές Καλαμών (περίπου 350γρ.)
- 1 κ.σ. ελαιόλαφο
- 1 κ.σ. χυμό λεμόνι
- 1 κ.γ. ξερό δυόσμο
- 1 κ.γ. ρίγανη
- 1 πιπεριά Φλωρίνης Ψιλοκομένη
- Κρακεράκια
Τρόπος Μαγειρέματος
- Καθάρισε τις ελιές από το κουκούτσι και βάλε σε έναν επεξεργαστή τροφίμων με το λάδι, το λεμόνι και τα μπαχαρικά.
- Πρόσθεσε και την πιπεριά και λιώσε όλα τα υλικά μαζί
- Βάλε την πάστα στο ψυγείο σε γυάλινο βαζάκι να δέσει και να μοιράσει τα αρώματά της.
- Σέρβιρε μια κ.σ. πάστα σε κάθε κρακεράκι
Tip
Βάλε λίγο λάδι στην επιφάνεια της πάστας για να την προστατέψεις από τον αέρα και να διατηρηθεί περισσότερο στο βαζάκι σου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ