Ένα νόστιμο σνακ για τη Μεγάλη Εβδομάδα! Γρήγορο, γευστικό, εύκολο και φυσκά νηστίσιμο. Οι ελιές άλλωστε έχουν την τιμητική τους σε περιόδους νηστείας
Θα σου κοστίσει 3.40€ για μια ποσότητα που αρκεί για τουλάχιστον 10 άτομα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 βαζάκι ελιές Καλαμών (περίπου 350γρ.)
- 1 κ.σ. ελαιόλαφο
- 1 κ.σ. χυμό λεμόνι
- 1 κ.γ. ξερό δυόσμο
- 1 κ.γ. ρίγανη
- 1 πιπεριά Φλωρίνης Ψιλοκομένη
- Κρακεράκια
Τρόπος Μαγειρέματος
- Καθάρισε τις ελιές από το κουκούτσι και βάλε σε έναν επεξεργαστή τροφίμων με το λάδι, το λεμόνι και τα μπαχαρικά.
- Πρόσθεσε και την πιπεριά και λιώσε όλα τα υλικά μαζί
- Βάλε την πάστα στο ψυγείο σε γυάλινο βαζάκι να δέσει και να μοιράσει τα αρώματά της.
- Σέρβιρε μια κ.σ. πάστα σε κάθε κρακεράκι
Tip
Βάλε λίγο λάδι στην επιφάνεια της πάστας για να την προστατέψεις από τον αέρα και να διατηρηθεί περισσότερο στο βαζάκι σου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ