Γευστική γρήγορη και οικονομική συνταγή… Για να εντυπωσιάσεις χωρίς να αδειάσεις τις τσέπες σου! Το ιταλικό αλλαντικό φρυγανίζεται, γίνεται τραγανό και νοστιμίζει ένα γεμάτο πιάτο από ζυμαρικά στο φούρνο!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 αυγά ελαφρώς χτυπημένα
- 3 κ.σ. κρέμα γάλακτος
- 75 γρ. παρμεζάνα
- Αλάτι και τριμμένο πιπέρι
- 250 γρ. σπαγγέτι αλντέντε
- 2 φέτες προσούτο
- Ελαιόλαδο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανακάτεψε τα αυγά με την παρμεζάνα, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα τηγάνι και άσε να ζεσταθούν για μερικά λεπτά σε χαμηλή φωτιά
- Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, ετοίμασε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου
- Βάλε σε πυρίμαχο σκεύος τα μακαρόνια, περίχυσε με τη σάλτσα από την κρέμα γάλακτος και ράντισε με την παρμεζάνα
- Άναψε το γκριλ του φούρνου σου και βάλε το προσούτο σε λαδόκολλα να γίνει τραγανό για μερικά λεπτά
- Βάλε τα μακαρόνια για 5 λεπτά στο σβηστό φούρνο να λιώσει το τυρί καλά και σέρβιρε με τα τσιπς προσούτο και λίγο ελαιόλαδο
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ