Τα περισσευούμενα βραστά αυγά δεν θα είναι ποτέ ξανά… μπελάς χάρη σε αυτή την κρεμώδη αυγοσαλάτα, ιδανική για σάντουιτς, για κρακεράκια, για ντιπ, ως συνοδευτικό στο τραπέζι σου!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/4 φλιτζ. μαγιονέζα
- 1/4 φλιτζ. γιαούρτι
- 1/4 φλιτζ. πίκλες τουρσί
- 1 κ.σούπας μουστάρδα
- 2 κ.σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 1/4 φλιτζ. ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά
- 1/4 φλιτζ. ψιλοκομμένο σέλερι
- 8 βραστά αυγά ψιλοκομμένα
- αλάτι, πιπέρι
- Φέτες χωριάτικο ψωμί
- Φύλλα μαρούλι για το σάντουιτς
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μέτριo μπολ βάλε τα 7 πρώτα υλικά (μαγιονέζα, γιαούρτι, πίκλες, μουστάρδα, μαϊντανό, πιπεριά και σέλερι) και ανακάτεψε.
- Πρόσθεσε τα αυγά και αλατοπιπέρωσε.
- Βάλε στο ψυγείο για 5-10 λεπτά.
- Σέρβιρε την αυγοσαλάτα κρύα πάνω στις φέτες του ψωμιού με λίγο μαρούλι.
Tip
Διατηρείται στο ψυγείο έως και 3 μέρες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ