Μια νόστιμη σουπίτσα με καυτερή γεύση και τραγανή τορτίγια. ;Ένας διαφορετικός τρόπος να απολαύσεις κοτόσουπα. Α, και μην ξεχνάς έχει μόλις 185 θερμίδες…
Κόστος – 6,86€ τα τέσσερα άτομα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- 2 φλιτζάνια ψητό φιλέτο κοτόπουλο
- 1 φλιτζάνι καλαμπόκι
- 1/4 του φλιτζανιού λευκό κρασί
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένη καυτερή πιπεριά (κατά προτίμηση χαλαπένιο)
- 1 κ.γ. κύμινο
- 1 κ.σ. Worcestershire sauce
- 1/2 κ.γ. τσίλι σε σκόνη
- 2 φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου
- 1 κονσέρβα τοματάκια
- 1 τοματόσουπα (1 φλιτζάνι περίπου)
- 1 1/4 του φλιτζανιού τραγανή τορτίγια σε chips
- 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος χτυπημένη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη χύτρα και πρόσθεσε το σκόρδο και το κρεμμύδι. Σόταρε για περίπου 2 λεπτά
- Πρόσθεσε το κοτόπουλο και στη συνέχεια όλα τα υπόλοιπα υλικά και άφησε τη σούπα σου να βράσει
- Χαμήλωσε τη φωτιά και άσε τη σούπα σου να δέσει για μία περίπου ώρα (χωρίς να κοχλάζει)
- Μοίρασε τη σουπίτσα σε μπολάκια και σέρβιρε με τα chips τορτίγιας και την κρέμα γάλακτος
Tip
Πώς θα βάλεις τα καυτερά στη ζωή σου... Μαθήματα μπαχαρικών εδώ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ