Ό,τι πρέπει τώρα που η θερμοκρασία σκοπεύει να πάρω τα… πάνω της!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 230 γρ. γαρίδες, από τις οποίες έχεις αφαιρέσει την ουρά
- 1 ώριμο αβοκάντο
- Χυμός ενός λεμονιού
- Ένα ματσάκι άνηθο, φρεσκοκομμένο
- 1/2 αγγούρι, καθαρισμένο και κομμένο σε λωρίδες
- 1/4 σκόρδου, λιωμένο
- 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
- Φρέσκο πιπέρι, για γεύση
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, τηγανίζεις τις γαρίδες, μέχρι να πάρουν ένα απαλό χρώμα και από τις δύο πλευρές (περίπου 3 λεπτά σε κάθε πλευρά).
- Μόλις περάσει ο χρόνος, τις τοποθετείς σε ένα πιάτο και τις κόβεις σε μικρά κομμάτια.
- Σε ένα ξύλινο πάγκο, καθαρίζεις και κόβεις σε μικρές στρογγυλές φέτες το αβοκάντο.
- Σε ένα μπολάκι, ανακατεύεις το λεμόνι, το αλάτι, το πιπέρι, τον άνηθο και το αγγούρι.
- Αναμειγνύεις όλα τα υλικά σε ένα μεσαίο μπολ και απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ