Σου περίσσεψαν αβγά από την Κυριακή του Πάσχα; Κάν’τα σαλάτα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Μισό πράσινο μαρούλι
- 1/3 κούπα μαγιονέζα light
- 1 κουτ. του γλυκού μουστάρδα
- 1/2 κούπα κρεμμύδι πράσινο ψιλοκομμένο
- 4 μεγάλα αβγά, βραστά και σφιχτά
- 2 ματσάκια φρέσκο μαϊντανό και σέλινο
- Μία πρέζα αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, πλένεις το μαρούλι με νερό πολύ καλά.
- Σε ένα μπολ, προσθέτεις το μαρούλι, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τον μαϊντανό και το σέλινο.
- Παράλληλα, σε μία μικρή κατσαρόλα βράζεις τα αυγά μέχρι να γίνουν σφιχτά.
- Ξεφλουδίζεις τα αυγά, τα κόβεις στη μέση και τα προσθέτεις στο μπολ με τη σαλάτα.
- Σε ένα πολύ μικρό μπολάκι, αναμειγνύεις τη μαγιονέζα light και τη μουστάρδα. Χτυπάς μέχρι να γίνει ένα ομογενοποιημένο μείγμα.
- Ρίχνεις το μείγμα στη σαλάτα.
- Χρησιμοποιείς λίγο λεμόνι για γεύση και σερβίρεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ