Οι γλυκοπατάτες είναι υπέροχες και γεμιστές με τυριά και μυρωδικά είναι απλά απολαυστική.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 γλυκοπατάτες μεσαίου μεγέθους
- 1/2 φλ. γιαούρτι με λίγα λιπαρά
- 1 κ.γλ. μείγμα μπαχαρικών
- 1 κ.γλ. ελαιόλαδο
- 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1/2 κρεμμύδι, κομμένο σε κομμάτια
- 1/2 φλ. τσένταρ και μοτσαρέλα, τριμμένα
- 1/2 κ.γλ. κύμινο
- αλάτι.
Τρόπος Μαγειρέματος
- Τρυπάς με ένα πιρούνι τις πατάτες και τις τοποθετείς στο φούρνο για 40 λεπτά στους 170 βαθμούς C.
- Παράλληλα, σε ένα κατσαρολάκι με λίγο ζεστό λάδι, σοτάρεις τις πιπεριές, τα κρεμμύδια, το κύμινο και το αλάτι.
- Τις αφήνεις να βράσουν για 7-8 λεπτά.
- Σε ένα μικρό μπολάκι, αναμειγνύεις το γιαούρτι με το μείγμα μπαχαρικών.
- Μόλις οι γλυκοπατάτες ψηθούν, αφαιρείς λίγο από το πάνω μέρος και το εσωτερικό τους.
- Προσθέτεις σε κάθε γλυκοπατάτα δύο κουταλιές της σούπας τυρί, δύο κουταλιές της σούπας από το μείγμα με το γιαούρτι, τα κρεμμυδάκια και τις πιπεριές.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ