Μία εναλλακτική συνταγή για εσένα που δεν θέλεις να στερηθείς την πρωτεΐνη σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο
- 1/2 φλιτζάνι φρέσκα μανιτάρια
- 1 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 1 φλιτζάνι κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε ροδέλες
- 1 κουτ. του γλυκού κύμινο
- 1/2 κουτ. του γλυκού πάπρικα
- 1/2 κουτ. του γλυκού κουρκουμάς
- 1/2 κουτ. του γλυκού μαύρο πιπέρι
- 1 συσκευασία ντοματοπελτές
- 1/2 φλιτζάνι νερό
- 6 μεγάλα αβγά
- φύλλα βασιλικού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρεις το κρεμμύδι και τα μανιτάρια για περίπου 10 λεπτά.
- Μόλις περάσει ο χρόνος αυτός, προσθέτεις τις κόκκινες πιπεριές και τα μπαχαρικά, σοτάροντας στο τηγάνι για περίπου 5 λεπτά.
- Περιχύνεις το νερό και τον ντοματοπελτέ, σκεπάζεις με ένα καπάκι και σε μέτρια ένταση ψήνεις για 15 περίπου λεπτά.
- Με μία ξύλινη κουτάλα, ανοίγεις χώρο για κάθε αβγό. Αρχίζεις να τα προσθέτεις ένα – ένα και αφήνεις για λίγα λεπτά, μέχρι το φαγητό σου είναι έτοιμο.
- Ρίχνεις τα φύλλα βασιλικού και απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ