Ένα ριζότο πλούσιο σε χρώμα και θρεπτικά συστατικά ιδανικό για το σημερινό σου κυρίως.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι ρύζι arborio
- 1/4 του φλιτζανιού λευκό κρασιού
- 3 φλιτζάνια ζωμός λαχανικών
- 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 1/4 κουτ. του γλυκού μαύρο πιπέρι
- 1/2 φλιτζάνι κίτρινο τυρί, τριμμένο
- 4 φλιτζάνια σπανάκι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρεις το ρύζι για περίπου 2 λεπτά, ανακατεύοντας με μία ξύλινη κουτάλα και σβήνεις με λευκό κρασί.
- Προσθέτεις ανακατεύοντας το ζωμό λαχανικών, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύεις για 2 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτεις το σπανάκι.
- Συνεχίζεις να ανακατεύεις για 5 λεπτά σε μέτρια ένταση, σκεπάζεις με ένα καπάκι και αφήνεις να σιγοβράσει για άλλα 15 λεπτά. Απομακρύνεις από την φωτιά, ανακατεύεις και ρίχνεις το τριμμένο τυρί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ