Τι κάνεις όταν μένει κοτόπουλο από την περασμένη μέρα; Πώς μπορείς να “ξοδέψεις” το γάλα που πλησιάζει την ημερομηνία λήξης; Τι γίνεται με τα φρούτα σου που παραωρίμασαν στο καλάθι; Ένα είναι το moto: ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ! Ανακαλύπτουμε τι θα πει δημιουργική μαγειρική και σου προσφέρουμε ελαφριές συνταγές με λιγότερες από 300 θερμίδες…
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το λευκό κρέας του κοτόπουλου που έμεινε γίνεται εξαιρετική πίτα! Βραστό, ψητό ή στο φούρνο θα γίνει η βάση για μια τραγανή, σπιτική και ελαφριά πίτα!
Πόσες φορές το συνοδευτικό ρύζι για τα σουτζουκάκια ή το μπιφτέκι δεν έμεινε στην κατσαρόλα. Μην το αφήσεις να χαλάσει… Κράτησέ το στο ψυγείο και ετοίμασε με αυτό την πιο νόστιμη μεσογειακή σαλάτα!
Το πρώτο πράγμα που… μπαγιατεύει στην κουζίνα σου είναι το ψωμί! Μπορεί να μην τρώγεται σκέτο την επόμενη μέρα, μπορείς όμως να το φρυγανίσεις και να ετοιμάσεις με τις φετούλες του λαχταριστά tapas, τα “ξακουστά” mondatidos!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σφύριξες… κι έληξε! Το γάλα σου πλησιάζει την ημερομηνία λήξης και όσο και αν θες δεν γίνεται να το πιεις μονορούφι. Τι θα έλεγες για μια ελαφριά κρέμα με καρύδα; Που μάλιστα θα την ετοιμάσεις σε λίγα λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων σου…
Φρούτα… αυτά τα ευπαθή τρόφιμα έχουν την τάση – ειδικά το καλοκαίρι – να παραωριμάζουν σε χρόνο μηδέν. Αν και οι επιλογές σου εδώ είναι αμέτρητες – από μερμελάδα, μέχρι κομπόστα ή και φρουτόκρεμα – σου προτείνουμε να τα ετοιμάσεις ποσέ. Αχλάδι “μπανιαρισμένο” σε κόκκινο κρασί, με διάφορα μυρωδικά! Ελαφρύ και ιδιαίτερο…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ