Ομελέτα με μανιτάρια και τυρί κρέμα

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
2
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Απολαυστική συνταγή, ιδανική για το μεσημέρι ή το βράδυ.
Θερμίδες: 196/ μερίδα

Συστατικά

  • 3 αυγά
  • 1κ. σούπας σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
  • 300γρ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
  • 1κ. σούπας μαργαρίνη
  • 2κ. σούπας τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά, θρυμματισμένη
  • 1κ. σούπας φύλλα βασιλικού

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σπάσε τα αυγά σε ένα μπολ και ανακάτεψε με ένα πιρούνι.
  • Πρόσθεσε μια μικρή ποσότητα νερού και ανακάτεψε.
  • Πρόσθεσε το σχοινόπρασο και λίγο μαύρο πιπέρι και χτύπησε λίγο περισσότερο.
  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζέστανε το βούτυρο σε μέτρια θερμοκρασία.
  • Πρόσθεσε τα μανιτάρια και μαγείρεψε για 5-8 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν, ανακατεύοντας συχνά.
  • Ανακάτεψε το μίγμα του αυγού, πρόσθεσέ το στο ζεστό τηγάνι και άφησέ το για 10 δευτερόλεπτα μέχρι να αρχίσει να ψήνεται.
  • Με ένα πιρούνι, ανακάτεψε προσεκτικά το αυγό εδώ και εκεί, έτσι ώστε να μαγειρευτεί σωστά.
  • Πρόσθεσε το τυρί κρέμα και το βασιλικό, κόψε στη μέση την ομελέτα και μοίρασε σε δύο πιάτα.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164