Απολαυστική συνταγή, ιδανική για το μεσημέρι ή το βράδυ.
Θερμίδες: 196/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 αυγά
- 1κ. σούπας σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
- 300γρ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
- 1κ. σούπας μαργαρίνη
- 2κ. σούπας τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά, θρυμματισμένη
- 1κ. σούπας φύλλα βασιλικού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σπάσε τα αυγά σε ένα μπολ και ανακάτεψε με ένα πιρούνι.
- Πρόσθεσε μια μικρή ποσότητα νερού και ανακάτεψε.
- Πρόσθεσε το σχοινόπρασο και λίγο μαύρο πιπέρι και χτύπησε λίγο περισσότερο.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζέστανε το βούτυρο σε μέτρια θερμοκρασία.
- Πρόσθεσε τα μανιτάρια και μαγείρεψε για 5-8 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν, ανακατεύοντας συχνά.
- Ανακάτεψε το μίγμα του αυγού, πρόσθεσέ το στο ζεστό τηγάνι και άφησέ το για 10 δευτερόλεπτα μέχρι να αρχίσει να ψήνεται.
- Με ένα πιρούνι, ανακάτεψε προσεκτικά το αυγό εδώ και εκεί, έτσι ώστε να μαγειρευτεί σωστά.
- Πρόσθεσε το τυρί κρέμα και το βασιλικό, κόψε στη μέση την ομελέτα και μοίρασε σε δύο πιάτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ