Υγιεινή και χορταστική επιλογή!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 αβγά
- 1/4 της κούπας σπανάκι φρέσκο
- 6 μικρές τομάτες, κομμένες
- 2 κουτ. της σούπας τυρί φέτα, τριμμένο
- σπρέι μαγειρέματος
- αλάτι και πιπέρι (για γεύση)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπολάκι, χτυπάς τα ασπράδια των αβγών με αλάτι και πιπέρι.
- Ρίχνεις το μείγμα σε ένα προθερμασμένο τηγάνι, μέχρι να καλύψει όλη την έκταση του. Το αφήνεις για 2 λεπτά.
- Στη μέση των αβγών, ρίχνεις τα φρεσκοκομμένα: σπανάκι, ντομάτες και φέτα.
- Το αφήνεις να ψηθεί για 3 λεπτά.
- Με μία σπάτουλα, διπλώνεις την ομελέτα στη μέση.
- Συνεχίζεις να ψήνεις, μέχρι το τυρί να λιώσει (περίπου 3 – 4 λεπτά).
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ