Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ορεκτικά. Γιατί όμως να τα παραγγείλεις από έξω, εφόσον μπορέις να τα ετοιμάσεις μόνη σου στο σπίτι;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
- 1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- Αλάτι/Πιπέρι
- 1 κ.σ. λάδι
- 1 φλιτζάνι μπύρα ή ανθρακούχο νερό
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κοσκίνισε το αλεύρι σε ένα μπολ και πρόσεθσε αλάτι και πιπέρι. Άνοιξε στη μέση ένα λάκκο και ρίξε το λάδι και την μπύρα
- Ανακάτεψε το μείγμα λίγο-λίγο μέχρι να γίνει ένας λείος χυλός. Πρόσεξε όμως να μην τον χτυπήσεις παραπάνω από όσο πρέπει
- Άφησε το χυλό να σταθεί 1 ώρα πριν πανάρεις τα κρεμμύδια σου
- Κόψε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και βούτηξέ τα στο χυλό
- Σε λάδι που έχει κάψει καλά, βάλε τα Onion rings να ψηθούν και να πάρουν χρυσοκόκκινο χρώμα
- Σέρβιρέ τα ζεστά και συνόδευσέ από διάφορες σος
Tip
Προτίμησε τα λευκά κρεμμύδια που είναι πιο γλυκά και πιο "ανθεκτικά" στο τηγάνι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ