Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ορεκτικά. Γιατί όμως να τα παραγγείλεις από έξω, εφόσον μπορέις να τα ετοιμάσεις μόνη σου στο σπίτι;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
- 1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- Αλάτι/Πιπέρι
- 1 κ.σ. λάδι
- 1 φλιτζάνι μπύρα ή ανθρακούχο νερό
Τρόπος Μαγειρέματος
- Κοσκίνισε το αλεύρι σε ένα μπολ και πρόσεθσε αλάτι και πιπέρι. Άνοιξε στη μέση ένα λάκκο και ρίξε το λάδι και την μπύρα
- Ανακάτεψε το μείγμα λίγο-λίγο μέχρι να γίνει ένας λείος χυλός. Πρόσεξε όμως να μην τον χτυπήσεις παραπάνω από όσο πρέπει
- Άφησε το χυλό να σταθεί 1 ώρα πριν πανάρεις τα κρεμμύδια σου
- Κόψε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και βούτηξέ τα στο χυλό
- Σε λάδι που έχει κάψει καλά, βάλε τα Onion rings να ψηθούν και να πάρουν χρυσοκόκκινο χρώμα
- Σέρβιρέ τα ζεστά και συνόδευσέ από διάφορες σος
Tip
Προτίμησε τα λευκά κρεμμύδια που είναι πιο γλυκά και πιο "ανθεκτικά" στο τηγάνι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ