Γλύκισμα πλούσιο σε «αντιοξειδωτικές» μονάδες ORAC! Τα φλαβονοειδή της σοκολάτας προφυλλάσουν από τα καρδιαγγειακά νοσήματα, χάρη στην ικανότητα τους να ανακόπτουν την οξείδωση της LDL-χοληστερόλης, αλλά και την ανάπτυξη της αθηρωματικής πλάκας.
Mονάδες Orac/Μερίδα: 2.500
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 20 γρ. (3 κοφτές κ.σ.) Κακάο
- 5 γρ. (10 κοφτά κ.γ.) επιτραπέζιο γλυκαντικό σε σκόνη από σουκραλόζη
- 125 γρ. (5κ.σ.) Μαργαρίνη
- 150 γρ. Μπισκότα digestive χωρίς ζάχαρη
- 40 γρ. (4 κοφτές κ.σ.) καρυδόψιχα τριμμένη
- 3 κ.σ. Κονιάκ
Τρόπος Μαγειρέματος
- Χτυπάμε στο μίξερ τη φυτική Μαργαρίνη, με το κακάο και το γλυκαντικό για 2-3 λεπτά
- Θρυμματίζουμε τη μισή ποσότητα από τα μπισκότα και τα υπόλοιπα τα κόβετε σε μικρά κομμάτια με το χέρι
- Προσθέτουμε στο μίξερ όλα τα μπισκότα, την καρυδόψιχα και το κονιάκ και χτυπάτε για 1 λεπτό ακόμα
- Απλώνουμε το μίγμα σε ένα κομμάτι λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο και σχηματίζετε ένα μακρόστενο ρολό
- Βάζουμε το γλύκισμα στο ψυγείο να παγώσει για αρκετή ώρα
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ