Εναλλακτική “φασολάδα” με αντίδια, σκόρδο και λαχταριστή παρμεζάνα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 8 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 500 gr αντίδια ψιλοκομμένα
- αλάτι, πιπέρι
- 4 φλ. ζωμός κοτόπουλου
- 425 gr φασόλια βρασμένα
- 30 gr παρμεζάνα τριμμένη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε δύο κουταλιές λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
- Πρόσθεσε το σκόρδο και σοτάρισέ το για ένα λεπτό.
- Ρίξε και τα αντίδια στην κατσαρόλα και άφησέ τα να μαλακώσουν για περίπου δύο λεπτά.
- Πρόσθεσε μια πρέζα αλάτι, το ζωμό κοτόπουλου, τα φασόλια και την παρμεζάνα.
- Κάλυψε την κατσαρόλα με το καπάκι και σιγόβρασε για πέντε λεπτά.
- Πρόσθεσε αλατοπίπερο και σέρβιρε σε μπολ, ραντίζοντας με μια κουταλιά λάδι το καθένα και σέρβιρε με φρυγανισμένο ψωμί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ