Σαλάτα με τριών ειδών φασόλια

20 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Mια σαλάτα τριπλή απόλαυση… γιατί ξέρεις καλά πως τα όσπρια είναι απαραίτητα στη διατροφή σου και οι παραδοσιακές σούπες δεν σου επιτρέπουν να τα βάλεις στο τραπέζι σου όταν ο καιρός είναι πιο ζεστός.

Συστατικά

  • 400 γρ. λευκά φασόλια βρασμένα
  • 400 γρ. κόκκινα φασόλια κονσέρβα
  • 400 γρ. φασόλια μαυρομάτικα βρασμένα
  • 2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα
  • 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο δεντρολίβανο
  • 1/3 φλιτζανιού μηλόξυδο
  • 1/3 φλιτζανιού ζάχαρη
  • ¼ φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια μεγάλη σαλατιέρα ανακάτεψε τα φασόλια, το σέλερι, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό και το δεντρολίβανο
  • Σε ένα ξεχωριστό μπολ χτύπησε το ξύδι, τη ζάχαρη, το λάδι, αλάτι και πιπέρι και ετοίμασε το dressing
  • Ρίξε το dressing πάνω απο τα φασόλια.
  • Βάλε τη σαλάτα στο ψυγείο για αρκετές ώρες για να απορροφήσουν τα φασόλια τη γεύση του dressing

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164