Νηστήσιμη, χορτοφαγική, vegan. Αυτή η συνταγή είναι για όλα τα γούστα. Και αρέσει σε όλους!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 φλιτζάνι φακές
- 1 φλιτζάνι κόκκινα φασόλια
- 2 ντομάτες, καλά καθαρισμένες
- 2 γλυκοπατάτες, καλά καθαρισμένες
- 1 καρότο, κομμένο σε ροδέλες
- 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
- 1/2 πιπεριά κόκκινη
- 1 κουτ. του γλυκού κύμινο
- 1 κουτ. του γλυκού ταμπάσκο
- 1 κουτ. του γλυκού πάπρικα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, ζεσταίνεις το λάδι σε μια κατσαρόλα σε μεσαία προς χαμηλή φωτιά και τσιγαρίζεις το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
- Προσθέτεις το καρότο σε φέτες, την πιπεριά σε κύβους και αλάτι και τα σοτάρεις για πέντε λεπτά.
- Προσθέτεις τα μπαχαρικά, τις κομμένες γλυκοπατάτες, τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τις φακές, τα φασόλια και 250 ml νερό και αλατοπιπερώνεις. Χαμηλώνεις τη φωτιά και μαγειρεύεις για 20 λεπτά.
- Μπορείς να σερβίρεις με γιαούρτι ή φυτικό τυρί και φρέσκο κόλιανδρο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ