Συστατικά
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια φαρδιά κατσαρόλα με νερό ρίχνεις τα ρεβίθια και τα βράζεις για 40 περίπου λεπτά μέχρι να μαλακώσουν
- Τα βάζεις στο σουρωτήρι και τα αφήνεις να στραγγίξουν
- Στην ίδια κατσαρόλα ζεσταίνεις το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το κολοκύθι, το καρότο και τη μελιτζάνα, για περίπου 5 λεπτά
- Προσθέτεις τα ρεβίθια, αλάτι, πιπέρι, λεμόνι και νερό τόσο ώστε να καλύψεις τα υλικά
- Τα αφήνεις να βράσουν για 20 λεπτά περίπου λεπτά μέχρι να μαλακώσουν
- Ρίχνεις τον άνηθο και τα ντοματίνια και τα αφήνεις 2-3 λεπτά ακόμη
- Το αποσύρεις από τη φωτιά και σερβίρεις.
Photo: iStock
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ