Ψημένα φασόλια με αυγά ποσέ και τσιγαριστά σέσκουλα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 κονσέρβα φασόλια
- 1 κ. γλυκού αλάτι
- 2 κ. γλυκού μυρωδικά de Provence
- 1 ματσάκι σέσκουλα
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1/4 κ. γλυκού μπούκοβο
- 1 κ. σούπας χυμός λεμονιού
- 4 μεγάλα αυγά ποσέ
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε δύο κουταλιές λάδι σε μέτρια φωτιά και πρόσθεσε τα φασόλια καλά σουρωμένα.
- Άφησέ τα να ψηθούν για περίπου τέσσερα λεπτά, χωρίς να ανακατεύεις.
- Πρόσθεσε μισό κουταλάκι αλάτι και ένα κουταλάκι βότανα de Provence και ανακάτεψε καλά.
- Άπλωσε και πάλι καλά τα φασόλια σε μία στρώση και άφησέ τα να ψηθούν για άλλα πέντε λεπτά.
- Ρίξε στο τηγάνι το υπόλοιπο λάδι και πρόσθεσε τα φύλλα σέσκουλου ψιλοκομμένα, το υπόλοιπο αλάτι και τα βότανα με το σκόρδο και το μπούκοβο.
- Αφαίρεσε το τηγάνι από τη φωτιά, ράντισε τα υλικά με το χυμό λεμονιού και ανακάτεψε.
- Μοίρασε το μείγμα σε τέσσερα πιάτα και τοποθέτησε από πάνω τα ποσαρισμένα αυγά με αλάτι και πιπέρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ