Εύκολο γλυκό και με λίγες θερμίδες.
Θερμίδες: 130/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Για την κρούστα:
- 6κ. σούπας μαργαρίνη, λιωμένη
- 1+1/2φλ. αλεύρι ολικής
- 1/2φλ. ζάχαρη καστανή
- 3/4φλ. πεκάν ψιλοκομμένο
- Για τη γέμιση:
- 2 λευκά αυγά
- 3κ. σούπας στέβια
- 15γρ. κατεψυγμένες φράουλες
- 2κ. σούπας χυμό λεμονιού
Τρόπος Μαγειρέματος
- Για την κρούστα:
- Προθέρμανε το φούρνο στους 175°C.
- Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακάτεψε όλα τα συστατικά για την κρούστα.
- Άπλωσε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί, πάνω βάλε τα υλικά που ανακάτεψες στο μπολ και ψήσε για 15-20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
- Όταν κρυώσει, κράτησε ένα φλιτζάνι στην άκρη και το υπόλοιπο άπλωσέ το στον πάτο ενός ταψιού 23x13εκ.
- Για τη γέμιση:
- Σε ένα μίξερ βάλε όλα τα υλικά της γέμισης και χτύπησέ τα για 10 λεπτά.
- Βάλε τη γέμιση πάνω από την κρούστα κι έπειτα άπλωσε την υπόλοιπη κρούστα που βρίσκεται μέσα στο φλιτζάνι.
- Βάλε στο ψυγείο το ταψί για 4 ώρες.
- Κόψε σε 18 κομμάτια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ