To αβοκάντο με την κρεμώδη του υφή θα δώσει υπέροχη γεύση στο παγωτό, ενώ ο συνδυασμός με lime και τεκίλα θα σε συναρπάσει. Ένα παγωτό τόσο ελαφρύ, όσο και γευστικό.
224 θερμίδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 μεγάλα ώριμα αβοκάντο λιωμένα σε πουρέ
- 1 ½ φλιτζάνι νερό
- ½ φλιτζάνι ζάχαρη
- 4 κ.σ. στέβια
- Το χυμό από 1 Lime
- 2 σφηνάκια τεκίλα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πρόσθεσε στον πουρέ αβοκάντο το νερό, τη ζάχαρη και τη στέβια, το χυμό lime και την τεκίλα. Χτύπησε σε έναν επεξεργαστή τροφίμων.
- Μοίρασε το μείγμα σε δοχεία για παγωτό ξυλάκι ή πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης και βύθισε ένα ξυλάκι στο κέντρο. Άφησε στο ψυγείο να παγώσουν καλά.
- Αν έχεις παγωτομηχανή, δοκίμασε να βάλεις πρώτα στη μηχανή και αφού πήξει καλά να γυρίσεις το μείγμα στα κυπελλάκια.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ