Τι κι αν δρόσισε ο καιρός. Εσύ θέλεις παγωτό
Αν η κατάψυξή σου το έχει κάνει “παγοκολώνα”, τότε μπορείς να το έχεις έτοιμο σε μερικά δευτερόλεπτα. Μην το παρακάνεις… 15 με 30 δευτερόλεπτα μόλις στο 30% της έντασης του φούρνου αρκούν για μια μπάλα παγωτό. Αν πάλι έχεις όλο το μπολ με το παγωτό κάνε το ίδιο αφήνοντάς το 45-60 δευτερόλεπτα. Και voila! Το παγωτό θα είναι όσο μαλακό πρέπει για να το απολαύσεις εσύ και οι φίλες σου!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ