Γευστική και ιδιαίτερη συνταγή που δεν θυμίζει… light.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 298/ μερίδα
Συστατικά
- 15γρ. παπαρδέλες
- 1/2κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1/2 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1/4κ. γλυκού αλάτι
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 1 κλαδί φρέσκο θυμάρι
- 4φλ. ψιλοκομμένο σπανάκι
- 2 μεγάλα αυγά
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Κράτησε 1φλ. από το βραστό νερό όταν στραγγίξεις τα μακαρόνια.
- Ζέστανε νερό σε μια κατσαρόλα και όταν κάνει τις μικρές φυσαλίδες μείωσε τη θερμοκρασία και ρίξε λίγο ξύδι.
- Με μια κουτάλα “στροβίλισε” γρήγορα το νερό.
- Σπάσε τα αυγά σε ένα μπολ και ρίξε τα ένα ένα μέσα στην κατσαρόλα.
- Άφησέ τα να βράσουν για 3 λεπτά.
- Είναι έτοιμα.
- Άφησε στην άκρη τα αυγά και τα μακαρόνια.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία, πρόσθεσε το λάδι, το κόκκινο κρεμμύδι και 1/8 κουταλάκι αλάτι και μαγείρεψε ανακατεύοντας περιστασιακά για περίπου 3 λεπτά.
- Ρίξε μέσα το σκόρδο και το θυμάρι και μαγείρεψε για περίπου 1 λεπτό.
- Ρίξε μέσα το σπανάκι, το υπόλοιπο αλάτι και 3/4 από το νερό που κράτησες και άφησέ τα να βράσουν για 3 λεπτά.
- Ρίξε μέσα τα ζυμαρικά και ανακάτεψέ τα.
- Σέρβιρε σε δύο πιάτα και πρόσθεσε από πάνω το αυγά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ