Μια πολύ καυτερή συνταγή για όσους λατρεύουν τα πικάντικα φαγητά, αλλά δεν θέλουν να επιβαρύνουν τον οργανισμό τους με extra θερμίδες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κιλό ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
- 300 γρ πράσινες τσίλι πιπεριές
- 2 φλιτζάνια ζωμό λαχανικών
- 2 κ.γ κύμινο
- 1 κ.γ ρίγανη
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 750 γρ μοσχαρίσιο κρέας σε μερίδες
- 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 1 ½ φλιτζάνι σέλερι ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
- 2 κονσέρβες μαύρα φασόλια στραγγισμένα
- Cheddar με χαμηλά λιπαρά
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα ανακάτεψε τις ντομάτες, τον ζωμό λαχανικών, το chili, το κύμινο, τη ρίγανη και το σκόρδο.
- Ανακάτεψε στο μείγμα αυτο των μπαχαρικών το κρέας, το κρεμμύδι, το σέλερι και την πιπεριά.
- Σκέπασε και ψήσε σε χαμηλή φωτιά για 8 με 10 ώρες.
- Πρόσθεσε τα φασόλια, σκέπασε και άφησε το φαγητό για άλλα 15 λεπτά.
- Μοίρασε στα πιάτα και σέρβιρε με cheddar
Tip
Μπορείς να προσθέσεις έξτρα γεύση με λίγη κρέμα γάλακτος και φυλλαράκια μαϊντανού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ