Παραδοσιακό μοσχάρι στην κατσαρόλα

5
Mερίδες

Μια πολύ καυτερή συνταγή για όσους λατρεύουν τα πικάντικα φαγητά, αλλά δεν θέλουν να επιβαρύνουν τον οργανισμό τους με extra θερμίδες.

Συστατικά

  • 1 κιλό ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
  • 300 γρ πράσινες τσίλι πιπεριές
  • 2 φλιτζάνια ζωμό λαχανικών
  • 2 κ.γ κύμινο
  • 1 κ.γ ρίγανη
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 750 γρ μοσχαρίσιο κρέας σε μερίδες
  • 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1 ½ φλιτζάνι σέλερι ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
  • 2 κονσέρβες μαύρα φασόλια στραγγισμένα
  • Cheddar με χαμηλά λιπαρά

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια κατσαρόλα ανακάτεψε τις ντομάτες, τον ζωμό λαχανικών, το chili, το κύμινο, τη ρίγανη και το σκόρδο.
  • Ανακάτεψε στο μείγμα αυτο των μπαχαρικών το κρέας, το κρεμμύδι, το σέλερι και την πιπεριά.
  • Σκέπασε και ψήσε σε χαμηλή φωτιά για 8 με 10 ώρες.
  • Πρόσθεσε τα φασόλια, σκέπασε και άφησε το φαγητό για άλλα 15 λεπτά.
  • Μοίρασε στα πιάτα και σέρβιρε με cheddar

Tip

Μπορείς να προσθέσεις έξτρα γεύση με λίγη κρέμα γάλακτος και φυλλαράκια μαϊντανού

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164