Μια πολύ καυτερή συνταγή για όσους λατρεύουν τα πικάντικα φαγητά, αλλά δεν θέλουν να επιβαρύνουν τον οργανισμό τους με extra θερμίδες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κιλό ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
- 300 γρ πράσινες τσίλι πιπεριές
- 2 φλιτζάνια ζωμό λαχανικών
- 2 κ.γ κύμινο
- 1 κ.γ ρίγανη
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 750 γρ μοσχαρίσιο κρέας σε μερίδες
- 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 1 ½ φλιτζάνι σέλερι ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
- 2 κονσέρβες μαύρα φασόλια στραγγισμένα
- Cheddar με χαμηλά λιπαρά
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μια κατσαρόλα ανακάτεψε τις ντομάτες, τον ζωμό λαχανικών, το chili, το κύμινο, τη ρίγανη και το σκόρδο.
- Ανακάτεψε στο μείγμα αυτο των μπαχαρικών το κρέας, το κρεμμύδι, το σέλερι και την πιπεριά.
- Σκέπασε και ψήσε σε χαμηλή φωτιά για 8 με 10 ώρες.
- Πρόσθεσε τα φασόλια, σκέπασε και άφησε το φαγητό για άλλα 15 λεπτά.
- Μοίρασε στα πιάτα και σέρβιρε με cheddar
Tip
Μπορείς να προσθέσεις έξτρα γεύση με λίγη κρέμα γάλακτος και φυλλαράκια μαϊντανού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ