Δροσερή σαλάτα φασολιών με ραπανάκι

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Σαλάτα με φασόλια και φλοίδες ραπανιού σε σάλτσα lime και μπούκοβο

Συστατικά

  • 430 gr βρασμένα φασόλια (ή κονσέρβα)
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 2 κ. γλυκού ελαιόλαδο
  • 1/4 κ. γλυκού αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρο
  • 1/4 κ. γλυκού μπούκοβο
  • 4 ραπανάκια
  • 1/2 αβοκάντο σε κύβους
  • 8 φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
  • lime σε φέτες

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σούρωσε και στέγνωσε καλά τα φασόλια και ρίξ’ τα σε ένα μπολ με το σκόρδο, το λάδι, αλατοπίπερο και το μπούκοβο.
  • Κόψε τα ραπανάκια σε πολύ λεπτές φέτες και άφησέ τα σε κρύο νερό για μερικά λεπτά, ώστε να γίνουν τραγανά.
  • Βάλε τα φασόλια σε μια πιατέλα με τα ραπανάκια, το αβοκάντο σε κυβάκια και το βασιλικό.
  • Πρόσθεσε αλατοπίπερο και ράντισε με λίγο ακόμη ελαιόλαδο και μερικές σταγόνες lime.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164