Σαλάτα με φασόλια και φλοίδες ραπανιού σε σάλτσα lime και μπούκοβο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 430 gr βρασμένα φασόλια (ή κονσέρβα)
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 2 κ. γλυκού ελαιόλαδο
- 1/4 κ. γλυκού αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρο
- 1/4 κ. γλυκού μπούκοβο
- 4 ραπανάκια
- 1/2 αβοκάντο σε κύβους
- 8 φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
- lime σε φέτες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σούρωσε και στέγνωσε καλά τα φασόλια και ρίξ’ τα σε ένα μπολ με το σκόρδο, το λάδι, αλατοπίπερο και το μπούκοβο.
- Κόψε τα ραπανάκια σε πολύ λεπτές φέτες και άφησέ τα σε κρύο νερό για μερικά λεπτά, ώστε να γίνουν τραγανά.
- Βάλε τα φασόλια σε μια πιατέλα με τα ραπανάκια, το αβοκάντο σε κυβάκια και το βασιλικό.
- Πρόσθεσε αλατοπίπερο και ράντισε με λίγο ακόμη ελαιόλαδο και μερικές σταγόνες lime.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ