Δροσερή σαλάτα φασολιών με ραπανάκι

20 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες
Εύκολη
Βαθμός δυσκολίας

Σαλάτα με φασόλια και φλοίδες ραπανιού σε σάλτσα lime και μπούκοβο

Συστατικά

  • 430 gr βρασμένα φασόλια (ή κονσέρβα)
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 2 κ. γλυκού ελαιόλαδο
  • 1/4 κ. γλυκού αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρο
  • 1/4 κ. γλυκού μπούκοβο
  • 4 ραπανάκια
  • 1/2 αβοκάντο σε κύβους
  • 8 φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
  • lime σε φέτες

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σούρωσε και στέγνωσε καλά τα φασόλια και ρίξ’ τα σε ένα μπολ με το σκόρδο, το λάδι, αλατοπίπερο και το μπούκοβο.
  • Κόψε τα ραπανάκια σε πολύ λεπτές φέτες και άφησέ τα σε κρύο νερό για μερικά λεπτά, ώστε να γίνουν τραγανά.
  • Βάλε τα φασόλια σε μια πιατέλα με τα ραπανάκια, το αβοκάντο σε κυβάκια και το βασιλικό.
  • Πρόσθεσε αλατοπίπερο και ράντισε με λίγο ακόμη ελαιόλαδο και μερικές σταγόνες lime.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164