Τριμμένο πασχαλινό μπισκότο με κρέμα μπανάνας και σαντιγί. Είναι από τα γλυκάκια που κάνεις στο παρά 5′ με ό, τι βρεις στο σπίτι. Και τι θα βρεις στο σπίτι τέτοιο καιρό; Μα φυσικά πασχαλινά κουλουράκια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 10 πασχαλινά κουλουράκια
- 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου στιγμής
- 2 μπανάνες ώριμες
- 200ml κρέμα γάλακτος
- 1 κ.γ. κονιάκ
Τρόπος Μαγειρέματος
- Τρίψε τα κουλουράκια σε λαδόκολλα. Άπλωσε καλά και βάλε στο φούρνο στον αέρα για 10 λεπτά να γίνουν πιο τραγανά
- Στο μεταξύ ετοίμασε το άνθος αραβοσίτου σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
- Ψιλόκοψε τις μπανάνες σε πολύ λεπτές φέτες και ανάμειξε με την κρέμα
- Χτύπησε την κρέμα γάλακτος να γίνει μια αφράτη σαντιγί και άφησε στο ψυγείο
- Αφού κρυώσουν τα μπισκότα σου καλά, ράντισε ελαφρά με το κονιάκ
- Πάρε 6 ποτήρια σαμπάνια και ξεκίνα το layering. Βάλε μια κουταλιά από την κρέμα με τη μπανάνα κι από πάνω μια στρώσε από τα μπισκότα. Επανάλαβε τη διαδικασία άλλη μία φορά. Γάρνιρε από πάνω με τη σαντιγί.
- Άφησε το επιδόρπιο να κρυώσει καλά στο ψυγείο και σέρβιρε
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ