Δεν είναι ωραίο να βρίσκεις τρόπο να μην πηγαίνει τίποτα χαμένο από το τραπέζι της Κυριακής του Πάσχα; Δες εδώ πως η τοματοσαλάτα θα γίνει μια υπέροχη μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα. Όσο πιο πλούσια ήταν η σαλάτα, τόσο πιο νόστιμη σάλτσα θα σου δώσει.
190 θερμίδες/Μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 πακέτο σπαγγέτι
- 2 με 3 φλιτζάνια τοματοσαλάτα
- 1 φρέσκια ντομάτα τριμμένη
- 1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε λίγο από το λάδι της σαλάτας σε μια κατσαρόλα να κάψει. Σόταρε το κρεμμύδι να γυαλίσει
- Πέρασε την τοματοσαλάτα από έναν επεξεργαστή τροφίμων να πολτοποιηθεί και να γίνει μια σάλτα. Πρόσθεσε στην κατσαρόλα με το κρεμμύδι και συμπλήρωσε τη ντομάτα και τον πελτέ
- Αλατοπιπέρωσε αν χρειάζεται (ίσως η ντοματοσαλάτα έχει πολύ αλάτι), σκέπασε και άφησε τη σάλτσα να σιγοβράσει για 20-25 λεπτά
- Στο μεταξύ ετοίμασε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στράγγιξε και κράτησε στην άκρη
- Σέρβιρε τα ζυμαρικά σου με τη σάλτσα ντομάτας ζεστή
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ