Παρφέ φράουλας με τριμμένα κουλουράκια
Βάλε γεύση και πρωτεΐνη στη σαλάτα σου με τα αυγά που περίσσεψαν από το Πάσχα. Άλλωστε μετά από ένα πλούσιο φαγοπότι η σαλάτα είναι η καλύτερη επιλογή. Κι εσύ κάνεις οικονομία χωρίς να χρειαστεί να πετάξεις τίποτα
[ΔΕΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ]
Kεφτεδάκια σε σος από γιαούρτι
Κι όμως το ψητό αρνάκι σου μπορεί να γίνει εκλεκτός μεζές για ούζο ή μπίρα. Ψιλόκοψε το και ετοίμασε απολαυστικά μυρωδάτα κεφτεδάκια, σερβιρισμένα σε σος γιαουρτιού. Εμείς το φτιάχνουμε με μπόλικα λαχανικά, αλλά και βρώμη για να αυξήσεις την πρόσληψη φυτικών ινών σε κάθε μπουκιά.
[ΔΕΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ]
Μανιτάρια γεμιστά με κρέας
Σου έμεινε αρνάκι απο το Πάσχα; Να ένα έξυπνο food makeover. Γεμιστό μανιτάρι πορτομπέλο με σπανάκι και λευκή κρέμα με cheddar. Και κάπως έτσι κάνεις το αρνάκι σου ένα πιο υγιεινό και ελαφρύ γεύμα.
[ΔΕΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ]
Μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα
Δεν είναι ωραίο να βρίσκεις τρόπο να μην πηγαίνει τίποτα χαμένο από το τραπέζι της Κυριακής του Πάσχα; Δες εδώ πως η τοματοσαλάτα θα γίνει μια υπέροχη μακαρονάδα με κόκκινη σάλτσα. Όσο πιο πλούσια ήταν η σαλάτα, τόσο πιο νόστιμη σάλτσα θα σου δώσει.
[ΔΕΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ]
Παρφέ φράουλας με τριμμένα κουλουράκια
Σκέφτεσαι τι μπορείς να κάνεις με τα κουλουράκια που έμειναν; Να μια ιδέα... ένα πρωτόγονο cheesecake, έυκολο, γρήγορο και πάνω απ' όλα χωρίς πολλές θερμίδες.
[ΔΕΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ