Σκέφτεσαι τι μπορείς να κάνεις με τα κουλουράκια που έμειναν; Να μια ιδέα… ένα πρωτόγονο cheesecake, έυκολο, γρήγορο και πάνω απ’ όλα χωρίς πολλές θερμίδες.
160 Θερμίδες/Το ποτήρι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 250γρ. φράουλες πλυμμένες και καθαρισμένες
- 100γρ. τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά
- 100γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
- 1 κ.γ. στέβια
- 1 κ.σ. χυμό από φρέσκο λεμόνι
- 10-15 κουλουράκια τριμμένα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πάρε μια χούφτα φράουλες και πολτοποίησέ τες. Μπορείς αν δεν είναι πολύ γλυκές να προσθέσεις λίγη στέβια. Άφησε στην άκρη
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε το τυρί κρέμα με το γιαούρτι, τη στέβια και το χυμό λεμόνι. Άφησε στο ψυγείο για μια ώρα να σφίξει
- Τρίψε τα κουλουράκια σε σκόνη
- Πάρε 6 ποτήρια και μοίρασε τη λιωμένη φράουλα στον πάτο του καθενός από αυτά. Από πάνω βάλε μια στρώσε φράουλες και κάλυψε με την κρέμα τυριού. Συνέχσε τις στρώσεις ώσπου να γεμίσει το ποτήρι τελειώνοντας με μια σειρά από φράουλες.
- Άφησε πάλι στο ψυγείο για μισή ώρα πριν σερβίρεις
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ