Βάλε γεύση και πρωτεΐνη στη σαλάτα σου με τα αυγά που περίσσεψαν από το Πάσχα. Άλλωστε μετά από ένα πλούσιο φαγοπότι η σαλάτα είναι η καλύτερη επιλογή. Κι εσύ κάνεις οικονομία χωρίς να χρειαστεί να πετάξεις τίποτα
Θερμίδες 120/Μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 αυγά καθαρισμένα
- 300 γρ. τρυφερό σπανάκι πλυμένο και καθαρισμένο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 κ.γ. ελαιόλαδο
- Το χυμό από ένα λεμόνι
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε το σπανάκι σε μια σαλατιέρα μαζί με τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα. Ανάμειξε το λάδι με το χυμό λεμόνι και περίχυσε τα λαχανικά σου. Ανακάτεψε να πάνε τα υγρά παντού
- Αλατοπιπέρωσε και πρόσθεσε τα αυγά
- Σέρβιρε τη σαλάτα σου
Tip
Μπορείς να εμπλουτίσεις τη σαλάτα σου με όποιο πρασινο λαχανικό σου αρέσει. Σημείωσε τη ρόκα ή φρέσκα λαχανάκια Βρυξελλών.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ