Μια υπέροχη ιδέα για να εκμεταλλευτείς τα κόκκινα αυγά… Τύλιξέ τα σε κιμά, πάναρέ τα σε φρυγανιά και σέρβιρε ένα υπέροχο μεζεδάκι!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 βραστά αυγά
- 275 γρ. κιμά
- 1 κ.γ. φύλλα θυμαριού
- 1 κ.γ. φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- Αλάτι και πιπέρι
- 125 γρ. αλεύρι
- 1 αυγό χτυπημένο
- 125 γρ. τριμμένη φριγανιά
- Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ανάμειξε τον κιμά με το θυμάρι, το μαϊντανό και το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο σε ένα μπολ, αλατοπιπέρωσε και ζύμωσε. Μοίρασε τον κιμά σε 4 μέρη
- Αλεύρωσε τα αυγά, αφού τα καθαρίσεις, και τύλιξε με τον κιμά
- Βύθισε κάθε αυγουλάκι τυλιγμένο στον κιμά μέσα στο χτυπημένο αυγό και στη συνέχεια στην φρυγανιά να παναριστεί
- Ζέστανε το ηλιέλαιο να κάψει καλά και βάλε προσέκτικά ένα, ένα τα αυγά να πάρουν χρώμα για 8-10 λεπτά
- Βγάλε με τρυπητή κουτάλα και άφησε σε χαρτί κουζίνας να στραγγίξει. Σέρβιρε αφού έχουν κρυώσει καλά
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ