Ιδανική για να συνοδεύσεις το κρέας σου την Κυριακή του Πάσχα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 κίτρινα κρεμμύδια μεσαίου μεγέθους, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 2 κουτ. της σούπας μαργαρίνη
- 2 κουτ. του γλυκού καστανή ζάχαρη
- 2 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 1/4 φλ. λευκό κρασί
- 350 γρ. γιαούρτι με λίγα λιπαρά
- 220 γρ. τυρί κρέμα με λίγα λιπαρά
- Φρέσκος μαϊντανός
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λιώνεις τη μαργαρίνη σε μέτρια θερμοκρασία.
- Προσθέτεις τα κρεμμύδια, ρίχνεις το αλάτι και τη ζάχαρη και σοτάρεις για 10-15 λεπτά, ανακατεύοντας καλά κάθε λίγα λεπτά.
- “Σβήνεις” με το κρασί και το αφήνεις να εξατμιστεί, ανακατεύοντας συχνά.
- Μετά από περίπου 30 λεπτά, τα κρεμμύδια σου θα έχουν αποκτήσει ένα βαθύ καφέ χρώμα και θα είναι πολύ αρωματικά.
- Μεταφέρεις τα κρεμμύδια σε ένα ξύλο κοπής και τα ψιλοκόβεις ακόμα πιο πολύ.
- Σε ένα μπολάκι, ανακατεύεις το γιαούρτι και το τυρί σε μορφή κρέμας.
- Προσθέτεις τα καραμελωμένα κρεμμύδια και τον μαϊντανό.
- Ανακατεύεις απαλά με ένα κουταλάκι.
- Βουτάς τα κρεατικά που έχεις ετοιμάσει και απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ