Μια εύκολη και γευστική συνταγή που μπορείς να απολαύσεις χωρίς τύψεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 102/ μερίδα
Συστατικά
- 450γρ. pατάτες baby
- 2κ. σούπας λάδι
- 1κ. γλυκού αλάτι
- Πιπέρι
- 2κ. σούπας φρέσκο δενδρολίβανο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Τοποθέτησε τις πατάτες, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα τηγάνι σε χαμηλή θερμοκρασία. Μαγείρεψε με κλειστό καπάκι για 20-25 λεπτά περίπου, κουνώντας το τηγάνι περιστασιακά για να αποτρέψει τις πατάτες να κολλήσουν.
- Απόσυρε από το μάτι και πρόσθεσε το θυμάρι.
- Σέρβιρε σε 4 πιάτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ