Μια τέλεια συνταγή με λίγες θερμίδες που θα ικανοποιήσει τον ουρανίσκο σου.
Θερμίδες: 146/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 πατάτες
- Μια πρέζα αλάτι
- Μια πρέζα πιπέρι
- 1+1/2φλ. ψιλοκομμένο μπρόκολο
- 2φλ. ψιλοκομμένο κουνουπίδι
- 1/2φλ. κεφίρ
- 1κ. σούπας σχοινόπρασο
- 1φλ. τσένταρ τριμμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ψήσε τις πατάτες στο φούρνο στους 220°C, για μια ώρα.
- Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράσε το κουνουπίδι και το μπρόκολο, μέχρι να είναι μαλακά.
- Κόψε τις πατάτες στη μέση, άδειασε το περιεχόμενό τους (αφήνοντας ένα ικανοποιητικό τοίχωμα στις πατάτες) και ρίξε το περιεχόμενο από τις πατάτες σε ένα μπολ μαζί με το κουνουπίδι.
- Κάνε πουρέ το περιεχόμενο από τις πατάτες και το κουνουπίδι, προσθέτοντας σταδιακά το κεφίρ.
- Ρίξε μέσα στο μπολ το σχοινόπρασο και το 1/2φλ. τσένταρ και ανακάτεψε καλά.
- Άδειασε το περιεχόμενο του μπολ μέσα στις πατάτες, πρόσθεσε από πάνω το μπρόκολο και το υπόλοιπο τυρί τσένταρ.
- Ψήσε τις πατάτες για 5 – 10 λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ