Απολαυστική συνταγή που μπορείς να συνοδεύσεις με κέτσαπ ή και πράσινη σαλάτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θερμίδες: 98/ μερίδα
Συστατικά
- 2κ. σούπας λάδι
- 1 μεγάλη πατάτα, αποφλοιωμένη
- 1 μεγάλο καρότο, αποφλοιωμένο
- 1 μεγάλο αυγό, ελαφρώς χτυπημένο
- 1/2φλ.+2κ. σούπας τρίμμα φρυγανιάς
- 1/4φλ. τριμμένη μοτσαρέλα
- 1κ. γλυκού αλάτι
- Μαύρο πιπέρι
- 1κ. γλυκού σκόνη κρεμμυδιού
- 1κ. γλυκού σκόνη σκόρδου
- 1/4κ. γλυκού καπνιστή πάπρικα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 180°C.
- Άπλωσε σε ένα αντικολλητικό ταψί λίγο λάδι.
- Κόψε την πατάτα και το καρότο και πρόσθεσέ τα σε ένα μίξερ.
- Χτύπησέ τα μέχρι να γίνουν λεπτά κομματάκια.
- Βάλε λίγο λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και πρόσθεσε τα λαχανικά.
- Σόταρέ τα για πέντε λεπτά.
- Σε ένα μπολ βάλε τα σοταρισμένα λαχανικά και όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακάτεψέ τα.
- Πλάσε 30 μπαλάκια.
- Βάλε τα στο ταψί και μετά στο φούρνο και ψήσε τα για 15 λεπτά.
- Κάθε μερίδα περιέχει 5 πατατοκροκέτες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ