Πατατοσαλάτα με δροσερό γιαούρτι και γευστικό μπέικον.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 γρ. πατάτες
- 4 αυγά βρασμένα
- 200 γρ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2%
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Μισή συσκευασία μπέικον
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- Χυμός ενός λεμονιού
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μία κατσαρόλα με ζεστό νερό βράζεις τις πατάτες.
- Παράλληλα, σε ένα μικρό κατσαρολάκι βράζεις τα αυγά.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σοτάρεις το μπέικον.
- Αφού ολοκληρώσεις τις παραπάνω διαδικασίες, σε ένα μπολ σαλάτες προσθέτεις τις πατάτες, τα αυγά και το μπέικον.
- Σε ένα μπλέντερ, προσθέτεις το τυρί, το κεσεδάκι γιαούρτι, το σκόρδο, το ελαιόλαδο και το χυμό ενός λεμονιού. Χτυπάς μέχρι να γίνει ένα μείγμα.
- Περιχύνεις με το μείγμα τις πατάτες, τα αυγά και το μπέικον.
- Σερβίρεται και ζεστή και κρύα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ