Μια γλυκιά τάρτα από τραγανά πεκάν… ό, τι πρέπει για γιορτινό επιδόρπιο! Η όμορφη Camille κρύβει πάντα κάποιους “μαγειρικούς” άσους στο μανίκι της. Αυτή είναι η αγαπημένη της συνταγή για ένα Thanksgiving δείπνο, όπως της την έμαθε ο παπούς της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 δόση ζύμη για τάρτα
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη
- 3/4 του φλιτζανιού λευκό σιρόπι (Corn Syrup ή Μελάσα)
- 3 αυγά
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 σακουλάκι καρύδια πεκάν
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 170oC
- Βάλε τη ζάχαρη και το σιρόπι σε ένα μικρό κατσαρολάκι. Ζέστανε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς
- Αφού λιώσει η ζάχαρη και το μείγμα πάρει μια βράσει κατέβασε από τη φωτιά
- Σε άλλο μπολ χτύπησε τα αυγά. Πρόσθεσε προσεκτικά, ανακατεύοντας ζωηρά ώστε να μην ψηθεί το αυγό, στο σιρόπι
- Πρόσθεσε και τη βανίλια και στη συνέχεια τα καρύδια pecan. Φρόντισε να είναι μπόλικα και να έχουν όλα καλυφθεί καλά με το σιρόπι
- Γύρισε το μείγμα στην ζύμη της τάρτας και βάλε στο φούρνο. Σκέπασε τις άκρες της ζύμης με αλουμίνιο
- Αφού περάσουν 30 λεπτά στο φούρνο, αφαίρεσε το αλουμίνιο και ψήσε 10 ακόμη λεπτά.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ