Λαχταριστά και ζεστά (ό,τι πρέπει τώρα που η θερμοκρασία έπεσε ξανά)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι, λιωμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένο
- 500 γρ. κιμάς
- 2 καρότα, κομμένα σε κομμάτια
- 1 ματσάκι σέλερι, ψιλοκομμένο
- 1 συσκευασία ντοματοπελτέ
- 1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί
- 1/2 κουτ. του γλυκού βασιλικό
- 1/2 κουτ. του γλυκού ρίγανη
- αλάτι και πιπέρι
- 1 συσκευασία μακαρόνια
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προετοιμάσεις το νερό για τα μακαρόνια σε μία κατσαρόλα.
- Σε ένα μπλέντερ, χτυπάς το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα καρότα, το σέλερι, το βασιλικό, τη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι. Χτυπάς απαλά, μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα.
- Σε μία κατσαρόλα, προσθέτεις τον ντοματοπελτέ, τον κιμά (που έχεις καταψύξει από το πρωί) και το μείγμα από το μπλέντερ. Προσθέτεις δύο κουταλιές της σούπας λάδι και βράζεις για 50 λεπτά.
- Πέντε λεπτά πριν κλείσεις το μάτι, ρίχνεις το κρασί.
- Αναμειγνύεις τον κιμά με τα μακαρόνια και απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ