Το Πάσχα είναι μια γιορτή που χαρακτηρίζεται από πολύ φαγητό! Μετά από 40 μέρες νηστείας το κρέας είναι το βασικό συστατικό του τραπεζιού και φυσικά τα κόκκινα αυγά. Την επόμενη μέρα όμως συνήθως κάθε σπίτι βρίσκεται με περισσεύματα κρέατος και κυρίως αυγών. Πώς μπορείς να αξιοποιήσεις αυτά τα υλικά για να μαγειρέψεις; Σού έχουμε λύση! Παρακάτω θα βρεις συνταγές στις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό,τι περίσσεψε!
Κάνε κλικ πάνω σε κάθε εικόνα και δες τις συνταγές!
Κάνε κλικ πάνω σε κάθε εικόνα και δες τις συνταγές!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σίζαρς με κρέας και αυγά
Cobb salad με κρέας
Ανοιχτή σπανακόπιτα με κρέας
Ογκρατέν με βραστά αυγά και πατατάκια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ