Σου αρέσει η πέστο; Τότε αυτή η εκδοχή της θα σε ενθουσιάσει αφού τα υλικά της είναι… ελληνικά! Φυστίκι Αιγίνης και πεκορίνο για μια νόστιμη εκδοχή της κλασικής πέστο! Αγόρασε τα υλικά σου εδώ!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Μισό φλιτζάνι φύλλα μέντας
- μισό φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1/3 φλιτζ. φυστίκια Αιγίνης καθαρισμένα
- ξύσμα ενός πορτοκαλιού
- 1/4 φλιτζ. τριμμένο πεκορίνο Αφιλοχίας
- αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε όλα τα υλικά σου μαζί με μια πρέζα αλάτι στο μπλέντερ και χτύπα τα μέχρι να πάρεις ένα ομοιόμορφο και παχύρευστο μίγμα.
- Για να φτιάξεις έναν υπέροχο μεζέ, φρυγάνισε ψωμί και μη χτυπήσεις πολύ την πέστο σου ώστε να δημιουργηθεί ένας ωραίος χυλός που θα απλώσεις πάνω στο ψωμί.
- Πασπάλισε με λίγο πιπέρι.
Tip
Η πέστο είναι ιδανική σάλτσα για ζυμαρικά και όχι μόνο! Σέρβιρέ την με ψάρι, ψητό κρέας ή και ως δροσερό dressing για τη σαλάτα σου!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ