Δροσερή πίτσα με σάλτσα πέστο και βάση από ινδική πίτα naan
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 φιλέτο στήθοες κοτόπουλο
- αλάτι
- 1/2 φλ. σάλτσα pesto
- 4 πίτες naan
- 1/2 φλ. καλαμπόκι
- 1/4 κ. γλυκού μπούκοβο (προαιρετικά)
- 2 φλ. μοτσαρέλα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε την γκριλιέρη σε δυνατή φωτιά να κάψει.
- Κόψε το κοτόπουλο σεσχήμα πεταλούδα, αλάτισέ το καλά και άπλωσε τη μισή pesto σε όλο το φιλέτο.
- Βάλε το κοτόπουλο να ψηθεί στην γκριλιέρα σκεπασμένο για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να ψηθεί εντελώς.
- Μετάφερε το κοτόπουλο σε μια επιφάνεια κοπής και άφησέ το να σταθεί.
- Μοίρασε την υπόλοιπη σάλτσα pesto στις τέσσερις πίτες naan και πασπάλισε με τη μοτσαρέλα καιτο καλαμπόκι.
- Κόψε το κοτόπουλο σε κύβους και ρίξε και αυτό πάνω στις πίτσες.
- Βάλε τις πίτσες να ψηθούν στην γκριλιέρα σκεπασμένες για περίπου πέντε λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί και να ψηθούν οι πίτες.
- Άφησε να κρυώσουν για τρία λεπτά, κόψε και σέρβιρε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ