Σε έχει ταλαιπωρήσει συχνά… τόσο που σκέφτεσαι να μην δοκιμάσεις ξανά.
Όχι ότι η ζύμη για τάρτα είναι αποτέλεσμα πυρηνικών δοκιμών, όμως συμβαίνει να μην έχει πάντα το ιδανικό αποτέλεσμα. Με τι άλλο θα μπορούσες να ετοιμάσεις τη βάση σου;
– Με τριμμένη πατάτα [Δες τη συνταγή εδώ]
– Με φρυγανιά και ψύχα πολυκαιρισμένου ψωμιού: Βουτύρωσε τη φόρμα σου και πίεσε το τριμμένο ψωμί σε ολη την επιφάνεια. Σκέπασε με μεβράνη και βάλε στην κατάψυξη να παγώσει. Βάλε τη γέμιση που θέλεις και ψήσε απευθείας στο φούρνο
– Με μαύρο ρύζι. Βράσε το ρύζι χωρίς να το παρακάνεις και άφησε να κρυώσει. Ανάμειξέ το με 4-5 ασπράδια αυγών, αλατοπίπερο και μυρωδικά της αρεσκείας σου και στρώσε στη φόρμα. Ψήσε τη βάση για 20-30 λεπτά χωρίς τη γέμιση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ