Τα ψάρια και συγκεκριμένα ο σολομός, μπορεί να γίνει το βασικό υλικό για τα μπιφτέκια σου.
Θερμίδες: 219/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 600γρ. σολομό χωρίς κόκαλα και πέτσα
- 1/2φλ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2-3κ. σούπας σέλερι ψιλοκομμένο
- 1κ. σούπας σκόρδο ψιλοκομμένο
- 2 αυγά ελαφρώς χτυπημένα
- 3/4φλ. τρίμμα ψωμιού
- 1κ. γλυκού πιπέρι
- Μια πρέζα πιπέρι καγιέν
- 3/4κ. γλυκού αλάτι
- 2κ. σούπας κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 2κ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα ξύλο κοπής ψιλόκοψε τον σολομό.
- Σε ένα τηγάνι πρόσθεσε λίγο λάδι και σόταρε για 2-3 λεπτά τα κρεμμύδια, το σέλερι και το σκόρδο.
- Άφησε τα σοταρισμένα υλικά να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα τοποθέτησέ τα σε ένα μπολ μαζί με το σολομό, τα αυγά, το τρίμμα ψωμιού, το πιπέρι και το καγιέν, το αλάτι, την πιπεριά και τον μαϊντανό και ανακάτεψέ τα πολύ καλά.
- Βάλε το μπολ στο ψυγείο για μια ώρα.
- Βγάλε το μπολ από το ψυγείο και πλάσε έξι μπιφτέκια.
- Ζέστανε ένα τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία και πρόσθεσε λίγο λάδι.
- Ψήσε τα μπιφτέκια στο τηγάνι, περίπου 3-4 λεπτά σε κάθε πλευρά.
- Βάλε τα μπιφτέκια σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα για να απορροφήσουν ακόμα και την ελάχιστη ποσότητα λαδιού.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ