Χορταστική σαλάτα με μεξικάνικες επιρροές.
Θερμίδες: 232/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Το χυμό και το ξύσμα από 2 μικρά πορτοκάλια
- Το χυμό και το ξύσμα από 2 λάιμ
- Το χυμό και το ξύσμα από 2 μικρά λεμόνια
- 4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 2κ. σούπας μεξικάνικο καρύκευμα
- 1κ. σούπας μέλι
- 1/4φλ. λάδι
- 1 πρέζα κόκκινο πιπέρι
- 1 μέτριο κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 1 μεγάλη κίτρινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 1 μεγάλη πορτοκαλί πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 2 κονσέρβες μαύρα φασόλια
- 340γρ. καλαμπόκι
- 2φλ. ντομάτα, ψιλοκομμένη
- 340γρ. ζυμαρικά ολικής αλέσεως
- 3 αβοκάντο, ψιλοκομμένα
- 1 ματσάκι κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε το χυμό και το ξύσμα από το λεμόνι, το πορτοκάλι και το λάιμ, το σκόρδο, το μεξικάνικο καρύκευμα, το μέλι, το λάδι και το κόκκινο πιπέρι για να φτιάξεις το dressing.
- Βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
- Πρόσθεσε το dressing, τα ζυμαρικά και τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ, ανακάτεψε καλά και σέρβιρε αμέσως.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ