Τραγανή σφολιάτα με φρέσκια ντομάτα, μοτσαρέλα και σχοινόπρασο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 1 φλ. τριμμένη μοτσαρέλα
- 2 μεγάλες ντομάτες σε φέτες
- αλάτι, πιπέρι
- σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 220 βαθμούς και τοποθέτησε τη σφολιάτα (σε θερμοκρασία δωματίου) σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
- Με ένα πιρούνι τρύπησε όλη την επιφάνεια της σφολιάτας, αφήνοντας μόνο το περίγραμμα.
- Ψήσε τη σφολιάτα στου φούρνο για οκτώ λεπτά, αφαίρεσέ την από το φούρνο και άφησέ την να κρυώσει.
- Κόψε κάθε φέτα ντομάτας στα δύο και ταμπονάρισέ τες με απορροφητικό χαρτί.
- Πασπάλισε 3/4 φλιτζανιού μοτσαρέλα στη σφολιάτα και έπειτα τοποθέτησε τις ντομάτες από πάνω.
- Πασπάλισε και το υπόλοιπο τυρί πάνω από τις ντομάτες και ψήσε για περίπου 20 λεπτά.
- Αφαίρεσε από το φούρνο, αλατοπιπέρωσε τις ντομάτες και άφησε να κρυώσει για πέντε λεπτά.
- Γάρνιρε την τάρτα με το σχοινόπρασο και σέρβιρε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ