Ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί και σε τρία τέταρτα θα έχεις μια φοβερή κολοκυθόπιτα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 κιλό και κάτι κολοκυθάκια πράσινα
- 5 αυγά
- 300 γρ. φέτα τριμμένη
- 160γρ. τριμμένη φρυγανιά
- Άνηθο ψιλοκομμένο
- Δυόσμο ψιλοκομμένο
- 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Λάδωσε ελαφρά ένα ψικρό στρογγυλό τυαψάκι
- Πλύνε τα κολοκυθάκια και καθάρισε το κοτσάνι και τρίψε στο χοντρό τρίφτη
- Αλάτισε με αρκετό αλάτι και άφησε σε ένα σουρωτήρι να βγάλουν τα υγρά τους. Ένα τέταρτο περίπου
- Στίψε το κολοκύθι με το χέρι και βάλε σε ένα μπολ μαζί με τα αυγά (χτυπημένα), την περισσότερη φρυγανιά, τη φέτα, τον άνηθο, το δυόσμο και τα κρεμμυδάκια
- Αλατοπιπέρωσε και ανακάτεψε καλά τα υλικά
- Πασπάλισε το ταψί με λίγη φρυγανιά και άπλωσε το μείγμα
- Ράντισε με ελαιόλαδο και ψήσε στους 170oC για περίπιυ 45 λεπτά να ροδίσει ελαφρά
Tip
Ευκαιρία να καταναλώσεις τη φέτα που έμεινε στο ψυγείο. Δες εδώ το κόλπο να τη συντηρείς εκεί περισσότερο καιρό!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ